Nora Turistbyrå

Vad är det bästa med Nora? Det beror naturligtvis på vem du frågar. Hos oss får du hjälp att hitta aktiviteter, boende, upplevelser och sevärdheter som passar just dig. Vi kommer gärna med tips och idéer för att göra ditt besök i Nora till en minnesvärd upplevelse. På turistbyrån finns också broschyrer från destinationer i hela Sverige, gratis wifi och en publik dator. Nora turistbyrå är kommunal och ett tourist center auktoriserat av Visitalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Information med anledning av Covid-19. Tills vidare är turistbyrån i stationshuset stängd för besök. Vi svarar i telefon och på e-post under den tid vi finns på plats (se nedan). Det kommer också att finnas information i korgar utanför turistbyrån. Är det något särskilt du önskar går det bra att ringa så plockar vi ihop material och ställer utanför.

Öppettider

Mån-fre kl 9.30-16, lunch kl 12-13
Utökade öppettider under perioden juni-augusti.

Avvikande öppettider
Tills vidare finns vi på plats mån-fre kl. 10-14

Nora Turistbyrå
Järnvägsgatan 1, 713 31 NORA
Tfn: 0587-811 20
info@nora.se

GPS-koordinater:
WGS 84 (lat, lon): N 59° 30.980', E 15° 2.528'
WGS 84 decimal (lat, lon): 59.51633, 15.04214

Bergslagens turistbyråeröppnas i nytt fönster

Service på Nora Bibliotek

På biblioteket finns dagstidningar och ett stort antal tidskrifter att läsa på plats. Dessutom når du via tjänsten ”Press Reader” ca 7500 digitala tidningar och tidskrifter från hela världen. På biblioteket finns också gratis wifi, publika datorer samt möjlighet att kopiera, scanna och skriva ut.

Info om Press Readerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Öppettider Nora Biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster