Gör din egen antikrunda!

Gillar du antikt, vintage och retro?
Välkommen till himmelriket för loppisälskare.

Fyndsugna har mycket att hitta i Nora. Både i och utanför staden finns loppisar, byggnadsvårdsbutiker, antikviteter och kuriosa. Alla butiker har, precis som Nora, sin alldeles egna personlighet. Här kan du hitta allt från antika möbler och lampor, till keramik, roliga manicker och vintagekläder. Så ta på dig fyndglasögonen och gör din alldeles egen antikrunda!

Nora Diversehandel

För många är det en nostalgitripp att komma in i Nora Diversehandel. I Ylwas charmiga butik vid torget finns något för alla. Kika runt bland möbler, lampor, kläder, husgeråd, grejer och manicker från förr.

Noraskogs Antik & Byggnadsvård

I den linoljedoftande butiken på Storgatan erbjuder Fredrik och Anders både kunskap och inspiration! Här hittar du traditionella byggnadsvårdsprodukter, antikt och inredning.

Lenas Gyllene Ting

Gammalt och nytt samsas i Lenas stilfulla lilla butik på Rådmansgatan. Här finns möbler, lampor, porslin, glas, keramik och textil tillsammans med lite annat smått och gott. Allt noga utvalt såklart.

Desajntik

I butiken Desajntik, som ligger i Pershyttan Lockgruvegård, säljer Erik handplockade föremål med det där lilla extra. Spännvidden är stor men fokus är keramik, konstglas och metall från 1900-talet.

Galleri Victoria

Erik Andersgården är en bergsmansgård i Pershyttan där Kerstin driver butiken Galleri Victoria. Här hittar du inredning, antikviteter, vintagemode och presantartiklar.

Fler butiker och loppisar hittar du på
Karta över butiker med antik, loppis & secondhand (pdf) Pdf, 1.8 MB, öppnas i nytt fönster.