Besök Kvarteret Bryggeriet

Kvarteret Bryggeriet är ett industriområde från 1800-talet som rustats upp och blivit en central punkt för många av stadens kreativa människor. I lokaler där det tidigare tillverkats stubintråd och tjära kan du idag besöka konsthantverkare och konstnärer i öppna ateljéer och verkstäder. I bryggerikvarteret finns också Björk Kafé & Skafferi och restaurangen Bryggerikrogen. Kvarterets två mikrobryggerier Nora Brygghus och Apex Brewing Company brygger kvalitetsöl som går att avnjuta på restauranger i Nora med omnejd. Sommartid visas konstutställningar på fyra våningar i det gamla Bryggerihuset.
Läs mer på www.kvarteretbryggeriet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utställningar i Bryggerihuset 2021

19 juni-1 augusti Ett träd ingen skog. Konsten att tillhöra.
Nora Art Bergslagen, Patrik Bäck, Kristina Lindberg, Anna S Pettersson, Daniel Wiklund, Studio Växt, Sara Söderberg.

7 augusti-5 september Ljusstråk samlingsutställning.
Verk av alla deltagare i kulturslingan Ljusstråk (4-5/9) presenteras.

Kreativ sommar i Kvarteret Bryggeriet

Under juli bjuder Kvarteret Bryggeriet in barn (och vuxna) i alla åldrar till aktiviteter med kreativitet och rörelse i fokus, bland annat textilpyssel, yoga och allsång. Samtliga aktiviteter är kostnadsfria och ingen föranmälan behövs.
Se hela programmet på kvarteretbryggeriet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Information med anledning av Covid-19. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska risken för smittspridning av covid-19. Stanna hemma om du har symtom, var noggrann med handhygienen och att hålla avstånd.