Grafitti i Bryggeriet

Kom till Bryggeriet på en sommarkurs i graffiti! Evenemanget är öppet för alla och äger rum den 31 juli klockan 14.00-16.30.

Dagen består i en workshop i konsten att måla med sprayfärg. Det finns även möjlighet att lära sig göra stenciler och måla på flaggor med sprayfärg - utomhus! Ta på dina mest oömma kläder som inte blir ledsna av färgfläckar.

Ifall vädret blir argt går vi inomhus och arbetar med vattenbaserad sprayfärg men vi har beställt sol. Ta gärna med egna skisser som du arbetat med hemma för att få hjälp att måla dem större med sprayfärg! Fantasin sätter gränserna.

Hilma Nordén och Jörgen Häll heter de som håller i kursen, och de arbetar som konstnärer med bakgrund i graffiti, med måleri i alla dess former. Muralmålningar och tavlor, skulptur och textil. De deltar i utställningen som pågår i sommar och vill uppmuntra unga till fritt skapande och att inspirera till att utforska konsten. De kommer starta kursen med att gå igenom utställningen och sedan ut för att skapa på väggen som finns brevid utställningen

Tid: söndag 31 juli kl. 14:00-16:30

Plats: Bryggerikvarteret