Konsert, Sonja Aldén & Joel Nunez

Sonja Aldén, tillsammans med Joel Nunez (USA) och gästande vokalgruppen, håller en sprakande konsert med stort liveband i kyrkan på Uskavigården .

Joel Nunez (USA) bodde i Skellefteå mellan åren 2014 - 2019, där han jobbade som underhållare och gjorde sig känd för att sjunga de äldres favoriter, de så kallade "The Golden Oldies" (Elvis, Roy Orbison, Sinatra).
Efter många konserter och utsålda teatrar så valde Joel att flytta tillbaka till sina föräldrar i Miami.
Men, nu har han flyttat tillbaka till Sverige igen, och i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och en av landets bästa sångerskor, Sonja Aldén, reser han mellan olika städer och samlar in pengar till behövande barn i vår värld.

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har medverkat i Melodifestivalen ett flertal gånger och gick till final med superhiten "För att du finns”. Låten som kom att slå flera rekord och bland annat utsågs till “Årets låt” på Svensktoppen. Sonja är en fantastisk artist som alltid berör och förmedlar glädje och hopp!

Dais är vokalgruppen från Stockholm som jämförts med The Real Group. Dais kommer att få er alla att häpna med sina starka framträdanden och musikaliska briljans.

Biljetter: 250kr bokas via : www.nortic.se, Länk till annan webbplats. eller på Nora turistbyrå i Stationshuset.
Tack vare stöd från Kulturrådet så kan samtliga biljettintäkter skänkas till Erikshjälpens viktiga arbete!

Arrangörer: Konsertturnén sker i samarbete med Uskavigården, Erikshjälpen, Northevent, Bilda och Kulturrådet.

Tid: söndag 10 juli kl. 18:00

Plats: Uskavigården, Öskevik