Semesterhalvmaran

Semesterhalvmaran Utan Gränser är ett virtuellt lopp där du som deltagare själv väljer när och var du vill springa dina 21 km. Loppet är en virtuell variant av det fysiska loppet Semesterhalvmaran 21 km som LK Gränslöst arrangerar varje sommar på Närkeslätten utanför Örebro.

Ett lopp till förmån för klimatet

Semesterhalvmaran Utan Gränser är i grunden ett klimatsmart lopp eftersom du själv väljer vart någonstans du vill springa det. Dessutom kommer varje löpare som deltar i loppet att bidra till att stoppa klimatförändringarna genom vårt samarbete med GoClimate.

Semesterhalvmaran Utan Gränser är öppet för deltagande under en tvåveckorsperiod från den 18 juli till den 2 augusti. När som helst under denna period kan du välja att delta i loppet.

Anmälan till Semesterhalvmaran Utan Gränser görs via anmälningsformulär på Race.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälningsavgiften är 175 kr. Minst 50% av vinsten till klubben går direkt till vår samarbetspartner GoClimate. GoClimate garanterar i sin tur att 75% av pengarna från oss går direkt till klimatprojekten och resterande 25% till att stoppa klimatförändringarna på andra sätt genom deras organisation.

Kontakt: Info@lkgranslost.se

Hemsida: www.lkgranslost.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arrangör: LK Gränslöst

Tid: Inga fler tillfällen