Konsert med Chris Kläfford - INSTÄLLT

Konserten är framflyttad till 2021

Konsert med Chris Kläfford och Julia Jonas på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet".

Om Chris Kläfford
Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten. Chris var även semifinalist i America´s got talent 2019.

Om Julia Jonas
Du har kanske hört Julias låt ”Walk With Me” i Ellos omtalande kampanj ”Made by Women”. Även Eurovisionvinnaren Loreen har gjort en tolkning på låten. Inom kort släpper Julia Jonas nytt material. Julia föddes i Kapstaden med en belgisk mamma och en sydafrikansk pappa och växte upp i Sverige. När Julia under sina första år i Sverige inte kunde språket än, blev musiken hennes främsta uttrycksmedel. Julias övertygelse är att det vackra kommer från det opolerade. Blandningen av hennes egen-samplade ljud och hennes uttrycksfulla och mjuka sångröst ger Julia en unik identitet.

Om Bryggerikrogen
Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

OBS! Konserten är framflyttad till 6 augusti 2021
Biljetter: 325kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: fredag 7 augusti kl. 20:00

Plats: Bryggerikrogen, Kv. Bryggeriet