Konsert Martin Almgren. INSTÄLLT

Konsert med Martin Almgren, Stiko och Almsenius på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet".

Om Martin Almgren och Stiko Per Larsson
Två av landets mest själfulla röster möts och delar en magisk kväll, tillsammans med ett liveband i toppklass. Martin Almgren vann Idol 2015 och har sedan dess mutat in sitt hörn på den svenska Americana-scenen. Hans röst och nerv i kombination med ett väldigt starkt låtmaterial gör honom till en av landets finaste liveupplevelsen. Stiko Per Larsson har bokstavligen vandrat sig fram genom landets stora och små musikscener under en lång tid nu och har byggt upp en stor och trogen skara följare. 450 konserter under 12 års turnéer till fots mellan 2007 och 2018. Nära 1000 mil till fots på turné gav över 2 miljoner kronor insamlat till SOS Barnbyar och Barncancerfonden. Stiko är på riktigt. Han har släppt sex album, ett sjunde kommer under 2020. Sommaren 2020 ger sig Stiko & Martin ut på en gemensam sväng genom landet, där de delar scen och hjälper varann att lyfta sina låtar till nya höjder.

Om Jenny Almsenius
Sångerskan och munspelerskan Jenny Almsenius har turnerat ofta och mycket de senaste åren och gjort sig ett namn på livescener i både Sverige och Norge. För sin starka scennärvaro, klara röst och personliga låttexter har Jenny mottagit stående ovationer på bland annat Visfestivalen i Västervik, Cornelisdagen och Göteborgs Kulturkalas och hon lovordas av kritikerna allt sedan starten 2006.
Tillsammans med sina musiker bjuder hon på medryckande konserter som når ut över scenkanten och berör.

Om Bryggerikrogen
Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

Biljetter: 325kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: lördag 25 juli kl. 20:00

Plats: Bryggerikrogen, Kv. Bryggeriet