Konsert med Staffan Hellstrand & Patrik Isaksson

Jubileumskonserter på teaterbiografen med artisterna Staffan Hellstrand och Patrik Isaksson som firar 20 & 30-års jubileum tillsammans.

Föreställningen är ca 90 minuter i en akt
Biljetter: 350 kr, bokas via www.ticket4u.se
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Nora Teaterbiograf, Svartälvsgatan 19
Arr: Scandinavian Artist

Om Patrik Isaksson
Tiden går fort men bra musik förblir. Patrik Isaksson firar i år 20-årsjubileum som artist, men vem lyssnar väl inte fortfarande på hans tidlösa hits ”Du får göra som du vill”, ”Hos dig är jag underbar” eller ”Faller du så faller jag” för att nu endast nämna några av hans mest populära låtar. Under den senare delen av hans karriär har han uppträtt tillsammans med andra artister som till exempel Tommy Nilsson och Uno Svenningsson. Han har även hunnit med att delta i Melodifestivalen, både på den danska och svenska sidan av sundet.

Om Staffan Hellstrand
Staffan Hellstrands är nestorn av de två och firar i år 30-årsjubileum som artist. Hans ”Lilla fågel blå” är en odödlig hit som 1993 ledde till en av de två grammisar vilka Staffan Hellstrand har stående i sin bokhylla. Han förärades senare möjligheten att skriva den officiella låten inför fotbolls-EM 2000. Man kan konstatera att Stefan Hellstrands musik klart överträffade landslagets prestationer den sommaren. Staffan Hellstrand har även gjort sig känd som en flitig och skicklig låtskrivare åt andra artister. Som exempel på några av de artister vilka han samarbetat med kan nämnas Svante Thuresson, Lisa Nilsson och Lasse Winnerbäck.

Tid: lördag 16 november kl. 19:30

Plats: Nora Teaterbiograf