Konsert med Timo Räisänen

Timo sjunger Ted. Konsert med Timo Räisänen på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet". Kvällen består av ytterligare musikunderhållning.

I en hyllning till legendaren som tonsatt den svenska sommaren axlar Timo Räisänen manteln och tar låtskatten till nya höjder. I sommarnatten hör vi en av landets sköraste röster och explosivaste liveartister tillsammans med sina fantastiska musiker blåsa dammet av några av våra vackraste melodier och mest älskade texter. Efter bejublade föreställningar tillsammans med Göteborg Wind Orchestra förra året tog Timo Räisänen med sig Ted Gärdestads musik ut på turné i ett lite mindre format. Resultatet var ett 20-tal hyllade spelningar runt om i landet, inklusive en utsåld konsert på Victoriateatern i Malmö. Nu är det dags för Timo att åter bege sig ut på vägarna och sjunga några av Gärdestads vackraste låtar, tillsammans med en och annan egen slagdänga.

Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

Biljetter: 325kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: lördag 13 juli kl. 18:00

Plats: Bryggerikrogen, Kvarteret Bryggeriet