Konsert med Doug Seegers

Konsert med Doug Seegers på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet". Kvällen består av ytterligare musikunderhållning.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige, debutalbumet sålde platina, fått A-rotation på alla stora radiokanaler och har legat högt på försäljningslistorna med såväl soloskivor, duettalbum med Jill Johnson och julalbum. Han har gjort mer än 500 konserter sedan genombrottet och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Kanske är det sista chansen på länge att se Doug “Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren släpps hans nya album, inspelat i Los Angeles med en monsterbudget från skivbolaget och siktet är inställt på den Nordamerikanska marknaden.

Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

Biljetter: 325 kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: lördag 10 augusti kl. 18:00

Plats: Bryggerikrogen, Kvarteret Bryggeriet