Sjung med Pettsson och Findus

Fartfylld och rolig familjeföreställning på Nora torg fylld med sång och musik tillsammans med Pettsson och Findus (Sven Hedmark & Fanny Wistrand).

Om föreställningen
När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina 25 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus. Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson. Sedan Sven och Fanny började sitt samarbete för fyra år sedan har de hunnit med över 300 föreställningar runt om i Sverige. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga mest hela tiden.

Detta evenemang är en del av Nora och Lindesbergs gemensamma stadsjubileum "Tillsammans 750 år".
Mer info på www.noradagarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller www.nora.se/jubileum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tid: fredag 6 juli kl. 14:00

Plats: Nora torg