Teater, Det kom så mycket emellan. INSTÄLLT.

Stadra Teater presenterar urpremiären av Det kom så mycket emellan, den monolog som får inviga Stadras lilla experimentscen i Nora – Bergslagens minsta teater.

INSTÄLLT på grund av rådande restriktioner med anledning av Covid-19,
återkommer 2021.

Stadra Teater tillfrågade Ylva Eggehorn om hon inte utifrån egen lust ville skriva en monolog. Det dröjde inte länge innan hon svarade ja. Nu går ridån upp för en scen med en meter i scendjup och två meter i scenöppning. Pjäsen utspelar sig under 50 minuter och blir till en berättelse om att finna nycklar till sitt eget liv.

När ridån går upp möter publiken Christer, mannen som gett sig in i sin garderob för att rensa upp i sitt liv. Och även söka efter de där noterna, när nu musiken ringer i hans öron. Tyvärr blir han ideligen förhindrad att göra det han ska, då det hela tiden kommer så mycket emellan. Mitt i all röra, som ett liv under stundom kan vara, närmar han sig den ömma punkt i livet där man kan möta sig själv, där hans bästa vän kan träda fram och där minnet av den stora kärleken blir starkt. Denna uppsättning ger stor tillfälle till igenkänning. Den ger plats för många värmande skratt och den öppnar för en befriande känsla i både mage och hjärta. Precis som när man vet att livet, själva livet, det pågår verkligen precis just nu.

Författare: Ylva Eggehorn
Regi: Rune Jakobsson
Scenografi: Märta Fallenius
Ljus/foto: Dragan Popovic
Sufflös: Eva Haldert
Teknik: Renate den Hartog
I rollen som Christer: Magnus Wetterholm

Föreställningen spelas 29 oktober–5 december,
t
orsdag och fredag kl 19.00, lördag kl 14.00 och kl 17.00

Pris: 250 kr, ungd. under 19 år 100 kr
Biljetter & info: Teaterfoajén 0587-31 13 05, Nora turistbyrå 0587-811 20
eller via www.stadrateater.selänk till annan webbplats

Tid: Inga fler tillfällen

Plats: Teaterfoajén, Storgatubacken