Följ med Cattus på upptäcktsfärd

Katten Cattus är inte vilken katt som helst. Hen är den nyfikna rackaren som tar med alla barn på en upptäcktsfärd genom staden. Kan du hjälpa Cattus hitta alla superviktiga grejer?

"Cattus och stinsprovet" är familjevandringen där liten och stor tillsammans får upptäcka Nora och stadens historia. Er guide och medföljare under vandringen är Cattus, katten som vet en hel del! Hen kommer att dela med sig av all sin kunskap och sina kloka ord, och hen kommer säkerligen att ge er svar på frågor som ni kanske går och funderar på; ”Varför finns det en järnväg i lilla Nora”, ”hur högt är egentligen kyrktornet”, ”vem var kungen av Nora” och ”hur ser ett typiskt 1700-tals hus ut”? Dessutom får ni hjälpa Cattus att hitta sina borttappade grejer, träffa Selma Gerdin som skapade Noraglass och lösa en rebus. Efter vandringen kan alla barn hämta ett diplom på turistbyrån i stationshuset.

Du hittar Cattus i appen Tre Trästäder som du laddar ner gratis via AppStore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och GooglePlay Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Mer om Tre Trästäder