Antik & vintage, hantverk och goda råd

Lördag den 18 maj kl. 9-16 är du välkommen på Antik- och Vintagemässa i stadskärnan och Byggnadsvård, hantverk & matmarknad i kulturkvarteret Bryggeriet. Nora bubblar av hantverkare, goda råd om byggnadsvård, vintagekläder, prylar och goda lokala delikatesser från Bergslagen. 

Stadskärnan kl 9-16

Försäljning av antikt och vintage på gator och torg. Götlinska gården har öppet kl 10–15 och visar utställningen med gårdens kvinnokläder. Utställning med konstglas från Glashyttan Ulven i Uppsala på Leon Sandbergs Bosättningsaffär. Bilparad med historiska fordon kl 10-11(arr: Nerikes fordonshistoriker). Gågatans våröppning; shoppa, fika och ät gott. Fotoutställning på Kafé Slottspigorna med Magda Persson.

Kvarteret Bryggeriet kl 9-16

Byggnadsvård, matmarknad och hantverk i Noras kreativa kvarter. Matmarknaden bjuder på många närproducerade Bergslags-delikatesser inom mat och dryck. Kvarteret Bryggeriets butiker och hantverkare håller öppet hela dagen, god mat, dryck och fika hittar du på nya Kafé Björk och Skafferi och Bryggerikrogen. Utställning i Bryggerihuset; Kvinna, från husfru till #metoo, en samlingsutställning med nationella konstnärer. Föredrag om ängar och slåtter med Karin Bäck från Bäck, äng & skog kl 14.00 i konferenslokalen på Sunda Företag & konferens.