Intresseanmälan Nora Julmarknad

Delta som försäljare på vår populära julmarknad 5-6 december 2020 kl 10-16. Välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret. Arrangör är Nora Köpmannaföreningen i samarbete med Nora turistbyrå.

Intresseanmälan
Anmälan görs till Nora Turistbyrå på 0587-811 20 eller via formuläret nedan.
När anmälan kommit till turistbyrån blir du kontaktad via e-post eller telefon för mer information.

Priser
450 kr/plats, 575 kr/plats med bord inkl. el upp till 220V/10A. Marknadsanpassade platshyror för de som säljer mat som äts på plats*,
900 kr/plats, inkl. el upp till 220V/10A
*Gäller för serveringsvagn/bord för att sälja korv, kebab, hamburgare, toast, bakad potatis, munkar eller annan ”fastfood” per 3 längdmeter.

I hyran för bord ingår uppställning av bordet, takställning och tillgång till el för belysning. Presenning och skarvsladd (minst 10 meter) tar du med dig själv.

Alla priser är inkl. moms. Platsbekräftelse skickas med faktura efter mottagen anmälan, tidigast i månadsskiftet oktober/november. Faktura skickas ut av Nora Köpmannaförening. Betalning på bankgiro före angivet förfallodatum för garanterad plats. 

Övrig information
Värdar från Nora Köpmannaföreningen finns på plats från kl 7.00 på lördagen för att ta emot er. Platsen ska vara bemannad senast kl 9.00 på lördagen annars säljs den till de reserver som finns på plats. En marknadsplats får ej överlåtas eller bytas.

När det gäller önskemål om plats har tidigare medverkande förtur sedan gäller ”först till kvarn”-principen. Julmarknadskommittén förbehåller sig rätten att fördela platserna men kommer att försöka tillgodose allas önskemål. Julmarknaden pågår i två dagar kl. 10–16 och anmälan är bindande för båda dagarna. De som bryter mot denna regel kan dessvärre inte erbjudas plats kommande år.

För information om faktura och placering kontakta:
Nora Köpmannaföreningen, Klara Sandberg tfn. 0587-106 91

Hyra av bord * (obligatorisk)
Hyra av bord

Personuppgifter * (obligatorisk)
Personuppgifter